ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

e-detailing, e detailing, close loop marketing

Το e-Detailing είναι η πιο αξιόπιστη, αποτελεσματική και σύγχρονη λύση του φαρμακευτικού μάρκετινγκ για την προώθηση συνταγογραφούμενων προϊόντων. Με την χρήση εξειδικευμένου λογισμικού που έχει αναπτύξει η LEAP για το iPad (και άλλα tablet PCs), ο ιατρικός επισκέπτης διαθέτει ένα εύχρηστο εργαλείο προώθησης το οποίο του επιτρέπει να επικοινωνήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα και παράλληλα του εξοικονομεί χρόνο, αυτοματοποιώντας διαδικασίες και μειώνοντας τις μετακινήσεις. Αξιοποιώντας τις αρχές του Closed Loop Marketing σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο σύστημα e-Detailing που παρέχει η LEAP, η φαρμακευτική εταιρεία μπορεί να επιτύχει: αύξηση των συνταγογραφούμενων προϊόντων, μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα των προϊόντων, αποτελεσματικότερες παρουσιάσεις, μείωση κόστους και εργατοωρών ενώ παράλληλα θα έχει στη διάθεση της μετρήσιμα αποτελέσματα και αναλυτικές αναφορές.

VR,Εικονική Πραγματικότητα

Η LEAP είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναπτύξει project εικονικής πραγματικότητας για φαρμακευτικές εταιρείες. Πιστεύουμε ότι η δημιουργία 360° βίντεο &περιεχόμενου εικονικής πραγματικότητας είναι ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη επιτυχών αποτελεσμάτων. Οι υπηρεσίες εικονικής πραγματικότητας είναι σε θέση να φέρουν την επανάσταση σε κάθε κλάδο, όπως για φαρμακευτικές εταιρίες, τουριστικά γραφεία, θεραπεία, εκπαίδευση, ζωντανές εκδηλώσεις κ.α. Εκτός από το να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει μια εκστρατεία μάρκετινγκ προσφέροντας πραγματική αλληλεπίδραση στους πελάτες σας, θα δώσει επίσης εντυπωσιακά και αξέχαστα αποτελέσματα. Ένα 360° βίντεο τοποθετεί τον θεατή σε ένα μαγικό κόσμο, όπου του επιτρέπεται να βλέπει τα πάντα γύρω από τον εαυτό του, παρέχοντάς του την αίσθηση πραγματικής εμβύθισης στο περιεχόμενο. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε εξαιρετικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας και πιστεύουμε στην δύναμη της εμβύθισης που δημιουργεί το περιεχόμενο ενός 360° περιβάλλοντος. Για να το πετύχουμε αυτό είμαστε 100% αφοσιωμένοι στην Εικονική Πραγματικότητα, με σκοπό να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα περιεχομένου για να παρέχουμε στο θεατή νέες, συναρπαστικές εμπειρίες.

Επαυξημένη Πραγματικότητα

H Επαυξημένη Πραγματικότητα βρίσκεται πίσω από μια εικόνα-κλειδί η οποία μπορεί να συμπεριληφθεί είτε σε κάποιο έντυπο ή κάποιο άλλο υλικό. Το περιεχόμενο της επαυξημένης πραγματικότητας μπορεί να παραμένει ορατό για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται. Η τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ του φυσικού και του ψηφιακού περιβάλλοντος. Μπορείτε να μετατρέψετε τα καθημερινά αντικείμενα σε ένα multimedia player, ένα κέντρο ενημέρωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μια συζήτηση ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα 3D περιεχομένου σας παρέχουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ενισχυμένες ρεαλιστικές εμπειρίες με τη χρήση καρτών, φυλλαδίων, συσκευασιών κ.α. Δώστε ζωή σε ένα έντυπο χρησιμοποιώντας πλούσιο περιεχόμενο ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων τρισδιάστατων γραφικών, βίντεο μηνυμάτων κ.α.

smartphone & tablet apps, ανάπτυξη εφαρμογών iPad, ανάπτυξη εφαρμογών iPhone, ανάπτυξη εφαρμογών android, ανάπτυξη εφαρμογών tablet και smatphones

Από τις αρχές του 2010 τα smartphones και tablet PC, μπήκαν δυναμικά στην Ελληνική αγορά. Ήδη οι πωλήσεις των "έξυπνων" τηλεφώνων ξεπέρασαν τις πωλήσεις των υπολογιστών στην παγκόσμια αγορά, ενώ τα tablet με ποδηγέτη το iPad συνεχίζουν να αυξάνουν τα ποσοστά τους με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Υπολογίζεται μάλιστα, ότι το 2012 θα πωληθούν πάνω από 50 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως.

Όμως εκτός από την μεγάλη διείσδυση τους στο ευρύ κοινό, οι νέες αυτές συσκευές διαθέτουν πολύ σημαντικές και χρήσιμες λειτουργίες-δυνατότητες (κάμερα, GPS, γυροσκόπειο, πρόσβαση internet και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος). Ο χρήστης των συσκευών αυτών έχει στα χέρια του μια παντοδυνάμη φορητή συσκευή, την οποία έχει πάντα μαζί του. Ταυτόχρονα και ανά πάσα στιγμή ο χρήστης είναι συνδεμένος στο διαδίκτυο, εκπέμποντας και λαμβάνοντας πληροφορίες.

Στην LEAP θεωρούμε ότι η φορητότητα είναι το μέλλον. Διαθέτουμε όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία, τεχνολογία και εμπειρία για την ανάπτυξη εφαρμογών σε iOS (iPhone και iPad), android και Windows φορητές συσκευές.

Σχετικά έργα: Experience Mykonos, Experience Santorini

ανάπτυξη ιστοσελίδων, portals, web apps, flash websites

H ανάπτυξη ιστοσελίδων και portal ήταν από τις πρώτες υπηρεσίες της LEAP. Διαθέτουμε μοναδική τεχνογνωσία καθώς έχουμε υλοποιήσει δεκάδες έργα, από απλές εταιρικές ιστοσελίδες, portal και CMS, μέχρι mini-site, web apps και 100% flash websites. Τέλος διαθέτουμε αξιόπιστες υποδομές με servers στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Σχετικά έργα: www.wafflehouse.gr, www.byteme.gr, www.kinotechniki.gr, www.kipouropoulos.gr και άλλα

εφαρμογές e-learning, εκπαιδευτικές εφαρμογές, ανάπτυξη εφαρμογών e-learning

Η ηλεκτρονική εκπαίδευση σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας (βιβλίο – δάσκαλος), αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης εκπαίδευσης. Ο μαθητής (ανεξαρτήτως ηλικίας) αντιλαμβάνεται και αφομοιώνει καλύτερα, ταχύτερα και πιο εύκολα τη διδακτέα ύλη ενώ έχει την ευκαιρία να εξασκηθεί μέσα από έξυπνες διαδραστικές εφαρμογές και παιχνίδια.

Εκτός από εφαρμογές e-learning, έχουμε αναπτύξει στο παρελθόν και σημαντικά έργα που σχετίζονται με την ψυχομετρία και τον εντοπισμό μαθησιακών δυσκολιών.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης εφαρμογών και συστημάτων e-Learning μπορούμε να υλοποιήσουμε το εγχείρημα σας, και να το διανείμουμε σε όλα τα μέσα (διαδίκτυο, ψηφιακοί δίσκοι, app stores ή συνδυασμούς των παραπάνω).

Σχετικά έργα: ΛΑΜΔΑ, Ανακαλύπτω την Ορχήστρα

ανάπτυξη παιχνιδιών, παιχνίδια στο facebook

Δεν υπάρχει χρήστης υπολογιστή -μικρός ή μεγάλος- που να μην έχει παίξει έστω και ένα παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία των videogames έχει ξεπεράσει κατά πολύ σε πωλήσεις τη βιομηχανία της μουσικής και του κινηματογράφου. Στη LEAP πιστεύουμε ότι η ενασχόληση με τα video games αυξάνει την αντίληψη και την ευφυία, αποτελεί μέσο έκφρασης και πολλές φορές λειτουργεί ως μέσο επικοινωνίας και -γιατί όχι- εκπαίδευσης.

Η LEAP εξειδικεύεται στην ανάπτυξη παιχνιδιών για νέους και παιδιά, καθώς έχει υλοποιήσει πάνω από εκατό διαφορετικά παιχνίδια. Στο παρελθόν συνεργαστήκαμε με το περιοδικό RamKid καθώς και με άλλες εκδόσεις (kidepedia, kidepedia Μουσική, National Geographic Α-Ω H Μεγάλη Μαθητική Εγκυκλοπαίδεια, Power Kids) για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια που αναπτύσσουμε μπορούν λειτουργήσουν σε όλα τα λειτουργικά συστήματα (iOS, Android, Windows, Apple, Linux/Unix) καθώς και μέσω του διαδικτύου (στο facebook ή σε website).

Σχετικά έργα: ΛΑΜΔΑ, Ανακαλύπτω την Ορχήστρα

διαδραστικές εκδόσεις, διαδραστικά έντυπα, κατάλογοι iPad, περιοδικά iPad

Με την κυκλοφορία του iPad (Απρίλιος 2010), τα tablet PC έκαναν δυναμικά την εμφάνιση τους στην παγκόσμια αγορά. Η Apple χαρακτήρισε το iPad ως post-pc συσκευή σηματοδοτώντας έτσι την απαρχή μιας νέας εποχής στο χώρο των υπολογιστών. Εμείς πιστεύουμε ότι τα tablet PC δεν σηματοδοτούν απλά την έλευση της post-pc εποχής, αλλά και της post-paper εποχής και έτσι τολμήσαμε να καινοτομήσουμε και τα καταφέραμε! Τον Δεκέμβριο του 2010, πρώτοι απ' όλους, παρουσιάσαμε το byteme.digital το πρώτο διαδραστικό περιοδικό στο iPad. Πιστεύουμε ότι τα tablets είναι το πρώτο ψηφιακό μέσο που μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει το χαρτί (ως εκδοτικό μέσο) και να προσφέρει στους αναγνώστες μια μοναδική εμπειρία.

Εάν πιστεύετε ότι τα tablet PC είναι το μέλλον και στο χώρο των εκδόσεων, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η εμπειρία που έχουμε συγκεντρώσει και τα έργα που έχουμε υλοποιήσει, μας αναδεικνύουν ως ηγέτες του χώρου στην Ελληνική αγορά και αυτό διότι όλες οι υλοποιήσεις μας βασίζονται σε τεχνολογίες που εμείς οι ίδιοι έχουμε αναπτύξει.

Δυστυχώς στην Ελλάδα οι περισσότερες προσπάθειες για ψηφιακές εκδόσεις, καταλήγουν να είναι είτε ένα απλό pdf ή μια "ξεπερασμένη" εφαρμογή ξεφυλλίσματος σε flash ή στατικές σελίδες με video. Οι παραπάνω λύσεις σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί και να είναι αποδεκτές, όμως σίγουρα δεν μπορούν να αναδείξουν τις δυνατότητες του μέσου. Στην LEAP πιστεύουμε ότι η ψηφιακή έκδοση δεν είναι αρκετή. Οι διαδραστικές εκδόσεις που δημιουργούμε είναι πρωτοποριακές γιατί δεν είναι απλά εμπλουτισμένες με multimedia χαρακτηριστικά, αλλά έχουν μοναδική παρουσίαση και απαιτούν τη συμμετοχή του χρήστη για τη διαμόρφωση και παρουσίαση του περιεχομένου.

Οι υλοποιήσεις των διαδραστικών μας εκδόσεων λειτουργούν σε όλες τις πλατφόρμες: iPad, android tablet, PC και Mac. Αυτό είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δείχνει πόσο καινοτόμες υπηρεσίες παρέχουμε, καθώς όλες οι αντίστοιχες προσπάθειες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό λειτουργούν μόνο σε iPad και android tablet.

Σχετικά έργα: byteme.digital, Experience Santorini HD